Avatar Få den billigste Netflix Pris – se hvordan her

Af:admin 1552 dage siden i Spilforum      

Netflix

Annonce

Netflix er en af de største og mest kendte streaming tjenster, ikke bare i Danmark, men det er en af de mest kende streamingtjenester i hele verden. Der er dog også mange der mener at Netflix prisen er i den høje ende, mens andre mener at det er helt fair at den ligger på den pris som den har i dag. Men hvad nu hvis det er muligt at få en lavere Netflix Pris end du betaler i dag? Jeg kan afsløre at det er muligt og at det faktisk er ganske nemt at få en betydeligt lavere pris på Netflix end du betaler i dag hvilket kunne være interessant for langt de fleste, uanset om de føler at de betaler en høj eller en lav pris i dag.

Lad os kigge på hvordan du kan få en lavere pris på dit netflix abonnement og hvordan Netflix priser kan se ud i andre lande.

Sådan får du en billigere Netflix Pris

Hvis du gerne vil have en billigere Netflix Pris, så er der ingen tvivl om at du skal overveje at se på mulighederne for at få en udenlandske udgave af Netflix. Netflix bruger i dag det såkaldte geografiske prissætning hvilket betyder at der er forskel på prisen på Netflix, afhængig af hvor man befinder sig i verden. Det betyder også at vi i Danmark betaler mere for Netflix end man gør i nogle andre lande i verden, da Danmark er en af de lande som har flest penge pr. indbygger i verden. Men hvordan kan du få en udenlandske Netflix?

Sådan kan du få billigere Netflix

For at få billigere Netflix så er det muligt at bruge det der hedder VPN. Med VPN kan du logge på en server i stort set alle lande i verden og det betyder at når du logger på internettet, så vil alle de hjemmesider du besøger se at du er i et helt andet land end du reelt set er. Her kan du overveje at bruge den Amerikanske Netflix som koster omkring 60 danske kroner og med langt større udvalg af film og serier end der er i den Dansk udgave som koster omkring 79 kroner for basis abonnementet. Du kan også kigge på andre lande for at se de forskellige priser som de også har.