Avatar Sådan bruger du VPN til Netflix – Simpel guide

Af:admin 1564 dage siden i Spilforum      

VPN

Annonce

Er du også stor fan af Netflix, så er der ingen tvivl om at du med fordel kan overveje at gøre brug af muligheden for at få adgang til den amerikanske Netflix, som indeholder langt flere film og serier. Ja faktisk op til 3 gange så mange flere film og serier vil du kunne finde på den Amerikanske Netflix. Men hvordan kan du få adgang til Amerikansk Netflix, nu hvor du er i Danmark? Svaret er VPN. Med en VPN kan du nemlig få adgang til amerikansk Netflix i Danmark og det tager kun 5 minutter at komme i gang. Lad os kigge på hvorfor man gør dette. Og hvis du ikke ved hvad en VPN er så kan du læse en VPN guide her inden du læsere denne artikel. 

Derfor er Amerikansk Netflix i Danmark interessant med VPN

Hvis du i dag ser Netflix og syntes at udvalget ikke er stort nok eller syntes at du næsten allerede har set alle film der og at det går for langsomt med at få nye film ind, så har du faktisk ret. I Danmark er der nemlig et begrænset antal film og serier, og selvom deres portefølje med film og serier vokser, så vil man på den Amerikanske Netflix kunne se langt flere film og serier end vi har i den dansker version. Årsagen til dette er at Netflix kun har købt rettigheder til at vise en stor del af deres film og serier i USA hvilket naturligvis går ud over os danskere (og andre lande) som ikke kan se alle film og serier. Men til gengæld kan du med VPN få adgang til servere i USA så det ligner at du befinder dig i USA også vil du også få adgang til de amerikanske muligheder.

Sådan ser du amerikansk Netflix med VPN

For at se amerikansk Netflix med VPN skal du bruge en VPN. Med en VPN kan du nemlig på 1 sekund finde en server i USA som du logger på og vupti, nu ligner det at du er i USA. Nu kan du se det amerikanske indhold af Netflix selvom du sidder hjemme i Danmark.

Her kommer lige en simpel trin for trin guide til brug af VPN så du nemt og enkelt kan starte i dag.

  1. Find en VPN som har en server i usa. Dette har stort set alle sammen.
  2. Køb den valgte VPN service
  3. Download deres program og log ind på en Amerikansk Server.
  4. nu skal du blot logge på Netflix på dit eksisterende abonnement eller opret et nyt.
  5. Nu er du succesfuldt i gang med at se Amerikansk Netflix på dansk.

Vi håber at du kunne bruge vores guide til noget og får masser af glæde af det.