Avatar Er du klar til at oddse på en ny måde?

Af:admin 1335 dage siden i Spilnyheder      

Announce:

Er du vant til at oddse, så lyt med her. Hvis du er en af dem som jævnligt oddser på forskelige sportsgrene, så er dette et tilbud, der kan være noget for dig. LeoVegas tilbyder en bonus til dig, som er ny spiller på deres side. Denne indebærer en sportbonus bestående af et free bet på op til 1000 kroner. Denne bonus kan du få del i ved blot at gøre brug af en LeoVegas bonuskode. Hvis du følger linket og trykker på ’hent din bonus’ så vil din LeoVegas bonuskode automatisk blive aktiveret. Du skal blot følge nogle simple trin.

Først og fremmest skal du oprette en konto og spille for minimum 100 kroner til odds 1.8. LeoVegas vil derefter matche dit første bet, som du nu har foretaget, og giver dig dermed et free bet, som du blot skal placere inden for 60 dage. LeoVegas tilbyder et free bet på op til 1000 kroner, hvilket betyder, at jo større et odds du i første omgang spiller, jo større vil din bonus være. Der kan derfor være god fornuft i først at benytte tilbuddet, når du står overfor et større odds, da du dermed kan få mere igen i den anden ende.

Det er smart! På den måde får du mulighed for at tjene ekstra på dine odds. Hvis du i forvejen er vant til at oddse, kan du ligeså godt benytte dig af den bonus og dermed få mulighed for at vinde ekstra mange penge.

Få flere fordele ved odds

LeoVegas har altså et godt tilbud til dig, der i forvejen oddser. Hvis du alligevel står og skal foretage et odds og måske endda et stort et, kan du lige så godt gøre brug af bonuskoden og dermed modtage et free bet på samme værdi, som det odds du spiller, hvis blot det ikke overskrider de 1000 kr.