Avatar Netflix Priser – se de forskellige Netflix abonnementer i Danmark her

Af:admin 1538 dage siden i Spilnyheder      

Netflix-priser i Danmark

Annonce

Netflix er en af verdens største streamingtjenester og der er ingen tvivl om at de er kommet for at blive. Netflix er også populær fordi deres priser kontra indhold ikke er voldsomt høje, og de var en af de første der kom til Danmark som en streamingtjeneste med indhold som man rent faktisk gerne ville se. Men hvad er Netflix priserne og er der forskellige Netflix Priser i forskellige lande? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Netflix Priser – Forskellige priser i forskellige lande?

Der er ikke mange der ved det i Danmark, men vi er faktisk en af de dyreste lande at have et Netflix abonnemnt i, og selvom vi er det, så er vi slet ikke dem dem der har mest indhold tilgængeligt selvom vi betaler mere end de andre lande for vores Netflix abonnement. Du kan faktisk se nogle af de forskellige Netflix Priser her hvis du vil se hvilke lande der er de billigste. Årsagen er dog fordi at vi i Danmark også er et af de lande med de fleste penge pr. indbygger og derfor har Netflix højre priser for os, kombineret med at det er dyrere for dem at få tilladelserne til at vise filmene uden for USA.

Netflix abonnementer

Der er 3 forskellige abonnementer, som næsten koster det samme men som passer lidt til alle som gerne vil se Netflix uanset om du er mange i husstanden eller kun dig selv. Vi kigger lige kort på hvilket abonnementer der findes og hvad de kan nedenfor så du har en ide om hvad der er af abonnementer på Netflix i Danmark.

Netflix basis

Netflix basis er det billigste abonnement til kun 79 danske kroner om måneden. Med Netflix basis er der mulighed for at der kan være en der ser film ad gangen på én skærm og der er ikke mulighed for at se HD kvalitet.

Netflix standard

Netflix standard er det mest almindelige abonnement til 99 danske kronr om måneden. Her kan du se film på 2 skærme ad gngen og du kan også se film med HD kvalitet.

Netflix Premium

Netflix Premium er det abonnement som giver adgang til 4 brugere ad gang til 129 kroner om måneden og med mulighed for 4K kvalitet og HD.