Avatar Hvad koster Netflix? Få svaret her og se de forskellige abonnementer

Af:admin 1542 dage siden i Spilnyheder      

Netflix

Annonce

Er du i tvivl om hvad Netflix koster som abonnement, så forstår vi godt dit spørgsmål. Men det er ikke helt så nemt at svare præcist på spørgsmålet ’’Hvad koster Netflix?’’ da det afhænger af hvilke ønsker du har til dit Netflix abonnement, hvor mange brugere der er i din husstand, hvilket fjernsyn du har osv. Derfor har vi fundet en artikel der grundigt forklare hvad Netflix koster her mens vi har lavet en lidt forkortet version, som giver dig et ganske fint overblik over hvilke abonnementer der findes og priserne på dem.

Netflix abonnementer

Der er 3 forskellige Netflix abonnementer, som alle koster noget forskelligt. Derfor vil du nedenfor kunne se hvad de 3 Netflix abonnementer indeholder samt priserne.

Netflix Basis

Netflix Basis er det billigste Netflix abonnement og koster kun 79 kroner om måneden. Med et Netflix baisis abonnement, så vil du kunne se Netflix film og serier på én enhed ad gangen, hvilet betyder at du med denne mulighed kun skal vælge den hvis du ikke har flere brugere der skal bruge det ad gangen. Her er heller ikke mulighed for at se film og serier i HD kvalitet.

Netflix Standard

Netflix standard er et af de mest valgte abonnementer. Her kan du se film og serier på 2 enheder ad gangen, og du har mulighed for at se HD film. Prisen er kun 20 kroner højere og koster derfor kun 99 kroner om måneden for dette abonnement, hvilket ikke er særligt meget for 2 brugere og HD kvalitet. Det er også derfor at det er den mest populære løsning.

Netflix Premium

Netflix Premium er den løsning som en stor husstand med mange brugere af Netflix med fordel kan vælge, da der kan være 4 brugere på ad gangen og der er mulighed for at se både 4K og HD film og serier med denne mulighed. Denne løsning koster 129 kroner om måneden.