Avatar Skal vi vædde?

Af:admin 277 dage siden i Spilnyheder      

Spil på sportsresultater er ikke en ny ting, men hvor man i ”gamle dage” mere eller mindre var begrænset til at spille på de ugentlige tipskampe i fodbold, så er mulighederne nu nærmest ubegrænsede.

Spil på sportsresultater er ikke en ny ting, men hvor man i ”gamle dage” mere eller mindre var begrænset til at spille på de ugentlige tipskampe i fodbold, så er mulighederne nu nærmest ubegrænsede. Man kan spille på næsten al slags sport, ligesom man i øvrigt også kan spille på politiske eller kulturelle begivenheder. I foråret 2019 kan man for eksempel let forestille sige, at der er en del, der har spillet på, hvornår folketingsvalget 2019 ville falde. Eller hvornår Meghan Markle ville føde. Mulighederne er uendelige.

Man kan vist roligt sige, at penge væddemål er kommet for at blive.

 

Gode råd

Det kan til hver en tid anbefales at benytte en betting virksomhed, der har en gyldig dansk spillelicens. Det er med til at sikre dig som forbruger. Ligeledes kan det anbefales, at man ikke sætter flere penge på spil, end man har råd til. Nogen gange kan man godt blive grebet af stemningen og ”glemme”, at det er rigtige penge, man satser. Spil skal være sjovt, og det er ikke sjovt, når det får negative økonomiske konsekvenser, så husk at udvise mådehold.

 

Online bettingtjenester

Der findes et utal af betfirmaer online. Et af dem, der har en dansk spillelicens er Bethard. Udover, at de tilbyder væddemål inden for næsten, hvad som helst, så har de også online kasino. Det er indebærer blandt andet mulighed for at spille på diverse spilleautomater, klassisk roulette samt diverse kortspil som black jack, pai gow, baccarat og poker. Der tilbydes også live betting, hvilket vil sige, at man kan spille på sportsbegivenheder, mens de finder sted.

Bethard kan spilles enten via browser eller på mobile enheder via app (både Android og iOS version).

Her kan du få en Bethard bonuskode. I linket kan spil betingelserne læses. Bonuskoden matcher indskud fra 100-500 kroner en-til-en. Indbetaler du 200 kroner, så får du 200 kroner ekstra fra Bethard.


Partnerlinks: Danske Spil  •  IT-Artikler.dk  •  Download.dk - Spil  •  Gamespot